Hva skjer?

Inside Live & Rock Café

Wed
24
.
January 2018
———
.
Facebook-event

Inside Quiz

Vi har quiz hver onsdag på Inside i Vaskerelvsmuget og hver torsdag på Inside ved Fløibanen. Hos oss får du forskjellige kategorier og tema som gjør at vi har noe til alle! Dessuten viser vi alle spørsmålene med video på stort lerret. Premiene våre er blant annet gratis burgermeny hos Inside, kinobilletter fra Bergen Kino, gavekort fra Escape Bryggen, hudprodukter fra L'Occitane, gadgets fra Mekk Askøy, gavekort på biljard- og shuffleboard hos Kong Oscar, i tillegg til en haug med bluray og DVD. Hos oss får alle premier!
Thu
25
.
January 2018
———
.
Facebook-event

Påls Butikk + Support Leper Messiah

Påls butikk feirer albumslipp! Dørene åpner: 19:30. Første band på kl.20:00. Cc- 150 kr. Band: - Leper Messiah - Påls Butikk. Det siste året har bandet sluppet en singel i måneden - og nå er tiden kommet for å feire at låtene igjen er «Inn i sammenhengen» - albumets tittel. Men vent! Påls butikk har også 3-årsbursdag og da blir det fest! Påls butikks kall er å ta rocken mot det spontane og upolerte. Innfall, improvisasjon og rått driv driver musikken frem. Målet er å fylle en plass de mener er åpen i norsk rock: den mer sjangeruavhengige, kontemporære rocken. «Påls butikk klarer å mane opp en stemning som gir deg et smil om munnen og lyst til å danse litt der du sitter under pleddet i sofaen din. Dette vil utvilsomt gjøre dem til et populært liveband.» Evig Lyttar 25.10.16 GAFFA anbefaler å se Påls butikk på Øyafestivalens klubbdag (07.08.17) Råkkfolk var på releasekonserten 14. oktober 2016 og kaller Påls butikk for Foo Fighters på norsk og setter trommis Henrik Holten på deres topp 10 trommis-liste i Oslo. «Fy fasan hvor godt det låter nårre smeller! Skandaløst frekke Iron Maiden gitardueller, selveste Pål sine herlige rælete gitarsoloer, voldsomme breakdowns og dynamiske eksplosjoner smelter øreganger» Poeng: 7,5/10 «Påls butikk er en blodseriøs gjeng innen norsk rock og rock på norsk, som gunner på. Det synes både på scenen og i sosiale medier at disse før eller senere vil nå toppen.» -Steinar Kallander, Booking Gamla/Red Planet Artistformidling. LEPER MESSIAH: Leper Messiah is a joyous rock band from Bergen, Norway, rooted in genres like 70s glam rock, 80s hard rock, and 90s garage rock. The band mixes theatrical performances, groovy rhythms, and heavy riffs, to bring rock revolution to the masses, and with the best fans in all of rock history, we aim to conquer the world!
Fri
26
.
January 2018
———
.
Facebook-event

Club Birthday 2018

Det vil spilles Club-musikk av ypperste slag, levert av noen av byens beste underground djs og artister. Isabelle, Trine, Tom og Thomas kjører fest for alle som vil feire oss, seg selv, eller noen andre denne helgen. Vi hyller danseglade Steinbukker og Vannmenn!! òg alle dere som vil henge med oss på denne dagen. Åpent for alle som liker clubmusikk verdig alle verdens dansegulv! Det blir vekslet mellom progressiv psykedelisk trance og Drum and Bass. LINEUP 1H acts: DinosAudius og Dj Deigleik, opening act (Psy, Prog), T´Ocha (D&B), Gogorian (D&B), Dj Sandro (Prytrance), A4 (live, psy/d&b). Åpent for alle over 20 år. CC: kr 75.- i døren. Åpner kl 21:30 og slutter 02:30. !!VELKOMMEN!!
Sat
27
.
January 2018
———
.
Facebook-event

Animosity Kills - Releasekonsert + Support Signal The Sirens

Animosity Kills kjører releasekonsert for platen "Severance" som vi ga ut i november. Vi håper på at så mange som mulig tar turen til Inside og rocker ut med oss denne kvelden, vi lover å stå for god underholdning! For de som ikke har hørt om oss før, så er vi en gjeng fra Askøy som spiller vår vri på heavy metal. Vil anbefale alle å sjekke ut albumet på Spotify slik at det blir lettere å synge med når alkoholinntaket tillater det. Link til album: https://open.spotify.com/album/58eg6WOa7VjzpiOib1pqUY -CC: 100,- For anledningen har vi bergensbandet "Signal The Sirens" med oss, som vi har hatt gleden av å spille med en gang tidligere. "Signal the sirens" er et metalcore band fra Bergen. Bandet består av 5 karer og har holdt på siden 2016. Musikken består av blant annet melodiske riff og tunge breakdowns . Så langt har bandet gitt ut 3 singler og jobber for tiden med et nytt album. Sjekk de ut her: https://open.spotify.com/artist/5zJJnrm7SzkzudEEQd2z41
Wed
31
.
January 2018
———
.
Facebook-event

Inside Quiz

Vi har quiz hver onsdag på Inside i Vaskerelvsmuget og hver torsdag på Inside ved Fløibanen. Hos oss får du forskjellige kategorier og tema som gjør at vi har noe til alle! Dessuten viser vi alle spørsmålene med video på stort lerret. Premiene våre er blant annet gratis burgermeny hos Inside, kinobilletter fra Bergen Kino, gavekort fra Escape Bryggen, hudprodukter fra L'Occitane, gadgets fra Mekk Askøy, gavekort på biljard- og shuffleboard hos Kong Oscar, i tillegg til en haug med bluray og DVD. Hos oss får alle premier!
Thu
1
.
February 2018
———
.
Facebook-event

Turtanken - en ny møteplass for friluftslivsinteresserte i Bergen

Torsdag 4. januar 2018 starter vi opp Turtanken - et nytt, fast treffpunkt for alle friluftslivsinteresserte i Bergen. Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne nye møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur. Det blir foredrag og sosial mingling. Åpent for alle og gratis. Turtanken skal arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Foredrag starter kl 1900. Etter foredraget blir det sosialt, man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort. Platou Sport er med som samarbeidspartner, og vi har allerede fått booket inn polfarer og eventyrer Aleksander Gamme til å holde foredrag torsdag 5. april. I tillegg kan vi friste med ulike foredrag om alt fra ville ekspedisjoner til gode turtips i nærområdet. Klima og vestlandsvær, langtur uten planlegging, hvordan reparere turutstyr og -klær, og turmat er andre tema vi skal innom. Det blir altså veldig variert og vi håper temaene vil fenge. Arrangementet har 18 års aldsersgrense. Det er Alexander Benjamin, Vibeke Reigstad, Jon Fraczak og André Marton Pedersen som sitter i ressursgruppen, planlegger treffene og booker inn foredragsholdere. Har du forslag til aktuelle foredragsholdere, så kontakt André Marton Pedersen, andre.marton.pedersen@dnt.no.
Sat
3
.
February 2018
———
.
Facebook-event

Skandale Festivale 5

Skandale Festivale vender tilbake etter to års pause. I denne femte utgaven har vi for første gang hentet inn et band utenfor Bergen. Dette blir som vanlig jævlig spektakulært, usmakelig, variert, vittig og forferdelig. Konsertstart: 21.00, CC: 200,- ID: 18. Program: Scorpion 61, Munnhugger, Det Skandaløse Orkester, Venner (fra Trondheim) & Ottorpedo med Venner. Beskrivelse av artistene: Scorpion 61: Legendarisk rapper fra Bergen og kanskje den eneste ekte og ærlige rapperen i dette landet. Rapper blant annet om sitt liv og kordan det egentlig e å vokse opp i Norge. Det e ingen som vet helt nøyaktig kem han egentlig e, og det e heller ingen som vet om han vil dukke opp som seg sjøl, et hologram eller noe helt annet. - Munnhugger: En rocketrio som debuterte på Skandale Festivale 4 i 2014. Inneholder blant annet Søster Pling på trommer og en fyr med en kjeve av stål. Video: https://www.youtube.com/watch?v=Xn4jL5g8NyQ - Det Skandaløse Orkester: Den eneste artisten som har spilt på alle Skandale Festivalene i historien (bortsett fra den kontroversielle 2 og ½ utgaven då de ble kastet ut av sin egen festival pga av danse- og narkorykter). Har siden sist rukket å bli den nye Michael Jackson og e snart jævlig klar med sitt andre album. Video: https://www.youtube.com/watch?v=LoWf2RBuGS0. Album: https://open.spotify.com/album/4HOgJS6qaMeoslW9cG6fC5. - Venner: Det eneste bandet utenfor Bergen som har blitt funnet verdig en plass på Skandale Festivale. De holder til i Trondheim, men har en kvinnelig vokalist som synger på østlandsk og står på rulleskøyter. Et av norges feteste band etter vår mening. Video: https://www.youtube.com/watch?v=RnxKvmX4_Y4. Album: https://open.spotify.com/album/1aHoo5P9yl59zgqUSHJTDI - Ottorpedo med venner: Ottorpedo har det beste året gjennom tidene ifølge Lady Gaga. Han åpnet Skandale Festivale 4 som soloartist, og har siden den gang skaffet seg et backingband med medlemmer fra Det Skandaløse Orkester, Optima Rubra, Munnhugger og Venner. Video: https://www.youtube.com/watch?v=Xn4jL5g8NyQ. Album: https://open.spotify.com/album/2dBAOJd26Wgm3pmWFQDX5u
Sat
10
.
February 2018
———
.
Facebook-event

Vi <3 Trance / Dj OleBrumm / Dj Kai / Hutmacher

Velkommen til VI ♥ TRANCE. Etter en liten pause er vi tilbake med Trance i alle former. På Inside live. Mange av dere savner "The Late Night Show". Og slik skal det være. Derfor valgte vi å lage noe "nytt". Vi har fortsatt de fete scenelysene fra Hyperstate og vi har enda bedre lyd. Går det an er det noen som spør. Jepp! (Hint: Trøkk16) DekoJørn er med oss med sine vakre dekorasjoner og lysbilder. Kan det bli bedre? JA! Vi har også fått med oss Dj OleBrumm OG Dj Kai fra "gamle dager". Kai spiller aktivt enda under Kaizer, men her er vi tilbake til Dj Kai. Martell/Hutmacher er også med å snurrer litt plater så vi gleder oss. Dette blir rett og slett grådig gøy! Lineup: DJ OleBrumm, Dj Kai, Jurgen Hutmacher, DekoJørn (Psykedelisk vakre dekorasjoner). Info om Dj Ole Brumm: DJ OleBrumm startet karrieren tilbake på tidlig 90-tallet. Da var det undergroundsparty på steder som "huset" og Wasteland ofte sammen med Dj Urb, Dj Tilt og ikke minst Dj Roland som stod for mesteparten av spillejobbene. Etterhvert som flere og flere utesteder ville ha Trancemusikk for å vise at de fulgte trender fra det store utlandet, ble det vanlig å ha spillejobber på de største nattklubbene rundt om i Norge (Maxime, Christian, Berlin-Stavanger, Tromsø, Bodø osv...) Da nattklubb-spillejobbene ble for "kommersielle", stiftet Dj OleBrumm (sammen med 3 andre) eventselskapet Cosmic Waves som arrangerte eventer i Nygårdsgaten, Teatergarsjen, Grieghallen osv.. Her ble det invitert kjente Dj`s fra Norge og utlandet. (Dj Stigma, Dj Astrid, Dj Snake, Dj Lars Holte, Dj Quicksilver, osv). Blant de største spillejobbene til Dj OleBrumm må det nevnes Hyperworld og Loveparde Berlin, lokalt i Bergen blir selfølgelig en opptreden med blant annet Johan Gielen (xZyte på Exodus) noe man ikke glemmer. De beste spillejobbene kan jeg vel bare sitere Dj Frank Xerox på da han i ett intervju i bladet UTETREND ble spurt om det samme: "-Det må ha vært når vi arrangerte Cosmic Waves festene i kjelleren under den nedlagte bensinstasjonen i Nygårdsgaten i 97 eler 98.. Da fikk vi tillatelse fra politiet til å dure på til 6 om morgenen" Sitat fra Ole: Det er nå over 15 år siden sist spillejobb og kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg sinnsykt masse til å gjøre ett comeback. Det kan ikke annet enn bli bra når man ser at det skal skje sammen med Dj Kai og Jurgen Hutmacher og dekor av Jørn. Må bare oppfordre både gamle og nye tillhengere av Trance til å ta turen så skal vi gjøre vårt beste til å gi dere en kveld med masse god musikk. Info om DJ Kai: De fleste har sikkert truffet på denne karen i en eller annen sammenheng. Tror han har spilt på nesten alle nattklubber som har vært i Bergen de 20 siste årene. Han er en allsidig fyr, men vi vet at det alltid har vært Trance som har stått hjertet hans nærmest. Da vi spurte om han ville være med oss denne kvelden, var det ingen tvil. Det kom nok en tåre i øyenkroken der. På slutten av det glade 90 tall da Trance musikken herjet som verst, var han resident på den ikoniske plassen Exodus hvor det bare ble spilt "skikkelig" musikk på den tiden. Exit45 og Maxime var også to plasser DJ Kai fikk snurre plater. Senere var han også en av hovedmennene bak konseptet xZyte som har levert noen av de største stjernene i denne sjangeren til lille Bergen. (Johan Gielen, DJ Jürgen, Angy Dee, Cosmic Gate, DJ Jean, Judge Jules og i nyere tid selveste Ørjan Nilsen). Han hadde også som oftest et fast innslag på Cosmic Waves festene til Ole, Frank og Rune. På slutten av 90 tallet hadde han også eget show på flere radiostasjoner der han var en av pådriverne for å presentere ny Trance for Bergenserne. Vi vet at han i dette øyeblikk tørker støv av gamle klassikere og at han gleder seg VELDIG!!! Det gjør vi og... Og som om dette ikke var nok... For å gjøre denne kvelden ekstra spesiell vil det bare bli spilt plater. "VINYL ONLY"!!! Velkommen til Vi ♥ TRANCE på INSIDE FREQS! Legitimasjonsplikt 20 ÅR, Billettpris: 200 NOK
Wed
14
.
February 2018
———
.
Facebook-event

No Return (FR) + Psykopath

Onsdag 14 februar smeller det hardt til på Inside! Det franske Thrash/Death metal bandet NO RETURN er på turné med Cannibal Corpse, og tar turen innom Bergen for å gjøre en egen konsert her for oss. Psykopath varmer opp! NO RETURN is a French Melodic Death-Thrash metal band formed in 1989. The band recorded its first album “Psychological Torment” (1990) in Germany with Coroner’s drummer and Marky Marquis as Art Director, then produced the second album “Contamination Rises” (1992) at Morrisound's Studios in Tampa, Florida with the help of Scott Burns. Ever since, the band has kept on sharing its passion for metal music, performing alongside other bands such as Arch Enemy, Samael, Napalm Death, Sepultura, Coroner, Motorhead and many others, all while regularly releasing new albums. In March 2015, they released worldwide (with the Danish label Mighty Music / Target) “Fearless Walk To Rise” produced by Jacob Hansen (Volbeat, Aborted, Pretty Maids .....). Several tours followed this release including a French tour that was closed with a performance on the Mainstage of the Hellfest Open Air. Two other European tours also followed, one with Dew Scented and Angelus Apatrida in October 2015, the other with Onslaught and Mors Principium Est in September 2016. www.noreturnofficial.com https://youtu.be/vfR2VtLTxMg -Psykopath is a young thrash metal band from Norway’s west coast city of Bergen. The band plays loud and aggressive music, inspired by bands like Exodus, Slayer, Megadeth, Havok and Testament. Psykopath ensures the thrash genre’s presence in the modern music scene, while seasoning it with their own personal touch. Leg.plikt:18 år. Dørene åpner kl.20:00. Velkommen :D
Sat
17
.
March 2018
———
.
Facebook-event

Absolute 90s Dance

Siden vi fortsatt ikke klarer å glemme 90 tallet, kjører vi på med dansemusikk og musikkvideoer fra dette gyldne 10 året. Dette er kvelden for alle som gikk på Holms, Feil Pub, Exodus, Maxime, TMP, Villa Amorini, Christian, osv. Hvem kan vel glemme Haddaway, E-Type, Snap, Dr.Alban, Aqua, Sash, Infinity, Spice Girls og Vengaboys når disse ble spilt på de forskjellige dansegulv rundt om i byen. Vi gjør ihvertfall vårt beste for å bringe tilbake denne stemningen som en gang var. Vjs er Roy & Frode med prominente gjester av og til. Hjertelig velkommen og husk å ta med både dansefot og godt humør!